Η προθεσμία κατάθεσης των εργασιών παρατείνεται έως 20 Οκτωβρίου 2019

Χαιρετισμός Προέδρου

Αγαπητοί Συνεργάτες,

Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά να σας προσκαλέσουμε να συμμετάσχετε στο 28ο Πανελλήνιο Πνευμονολογικό Συνέδριο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 12-15 Δεκεμβρίου 2019, στο ξενοδοχείο Athens Hilton.

Το 28ο Πανελλήνιο Πνευμονολογικό Συνέδριο αποτελεί τη συνέχεια μιας σειράς επιτυχημένων πανελλήνιων συνεδρίων της εταιρείας μας, το οποίο έχει πλέον καθιερωθεί ως το σημαντικότερο επιστημονικό γεγονός στα δρώμενα της πνευμονολογικής κοινότητας. Οι υπάρχουσες δύσκολες συνθήκες καθιστούν μεγαλύτερη και πλέον επιτακτική την ανάγκη για ένα επιτυχημένο Συνέδριο που να καλύπτει πλήρως τις πολύπλευρες επιστημονικές απαιτήσεις σε όλους τους τομείς της ειδικότητας. Θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να ανταποκριθούμε στο σκοπό αυτό. Το τελικό πρόγραμμα θα αποτελεί ένα συνδυασμό παρουσιάσεων και σχολιασμού-συζήτησής των νέων δεδομένων και εξελίξεων τόσο σε ερευνητικό όσο και σε κλινικό επίπεδο.

Στην κορυφαία αυτή εκδήλωση της ΕΠΕ, προσβλέπουμε στην ενεργό και παραγωγική συμμετοχή όλων των συναδέλφων Πνευμονολόγων. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι θα έχουμε την ευκαιρία ανταλλαγής θέσεων και απόψεων καθώς επίσης και του συντονισμού των δράσεων μας, που αφορούν στην προάσπιση και περαιτέρω ανάδειξη της Ειδικότητας μας.

Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά σας παρακαλώ λοιπόν να ανταποκριθείτε θετικά στην πρόσκλησή μου για ενεργό συμμετοχή στο 28ο Πανελλήνιο Πνευμονολογικό Συνέδριο.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,
Σπυρίδων Ζακυνθινός
Ο Πρόεδρος της
Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας

Σημαντικές Ημερομηνίες

Ημέρες Συνεδρίου: 12-15 Δεκεμβρίου

Προθεσμία Υποβολής Εργασιών : 20 Οκτωβρίου

Ημερομηνία γνωστοποίησης και αποδοχής εργασιών: 18 Νοεμβρίου

Downloads

Προκαταρκτικό Πρόγραμμα

Ακολουθήστε μας

Οργάνωση Συνεδρίου

AFEA S.A. TRAVEL AND CONGRESS SERVICES

210 36 68 853 & 854
210 36 43 511
info@28pneumonologiko2019.gr